Bäst att sälja lägenheten på våren

hus
Vet ni att det finns perioder då det är bättre att sälja sin bostad än andra månader under året? Säljer du bostaden på våren är det fler som ser din annons och du får gratis reklam. Kanske är våren en nytändning på våra liv och det är därför många söker lägenhet just nu? Det gäller att vara smart i fastighetsaffärer eftersom det är mycket pengar inblandade. Under hela maj görs det flest bostadsaffär men redan i april så börjar det att öka. Det gäller både bostadsrätter och villor. Så går du i bostadstankar är det hög tid att kontakta HusmanHagberg nu!

Att sälja under den här perioden gör att fler ser din bostad och att du förhoppningsvis får mer spekulanter vilket ger dig ett högre pris. Jämför med glassförsäljning så även om du kör reklam i december så är det inte så många som är intresserade. En varm dag i juli däremot gör reklamen underverk.

Tips till företagare

Jag måste tipsa er som har ett företag eller är ansvariga för försäkringar på ett företag om Jonsson Wallberg. Vår firma har ett samarbete med dem och de är helt fanatstiska. Otroligt lätta att ha och göra med och väldigt kunniga vilket är det viktigaste.

De arbetar inom försäkringsbranschen med både skadereglering och personförsäkringar. Inom reklambranschen så är vi ute på många kundbesök och tjänstebilar är ett måste. De hjälper till att se att vi är rätt fösäkrade och hjälper till med allt pappersarbeta som rör försäkringar. De kommer till oss på företaget vilket är otroligt smidigt!

På detta vis så kan vi fokusera på det vi är bra på, att skapa reklam! Försäkringsbranschen kan vara snårig och särskilt när det gäller ett företag så det är väldigt smidigt att ha de som kommer och hjälper till efter behov.

Angående reklam såg ni Super Bowls reklam detta år? Världens dyraste minuter! Om inte så kolla in detta Youtubeklipp.

Nytt på kontoret

Jag tycker det är otroligt viktigt att kontoret är representativt. Jag har såklart ett ergonomiskt skrivbord och en skön skrivbordsstol. Sådant som är standard på alla kontor. Fast jag tycker att kontorsmöbler är så förbaskat tråkiga i Sverige. Alla kontor ser typ likadana ut i både stil och färg. Så därför tänkte jag sticka ut och beställa två snygga fåtöljer till mitt kontorsrum. Har bestämt mig för denna modell.
hall
Tycker de är otippade som sittmöbler i en kontorslokal och därför blir de så rätt. Fåtöljen kommer från RGE som gör riktigt snygga möbler som passar de nordiska hemmen. Jag gillar verkligen den och tycker färgen ger en wow-faktor. Hemma hade jag valt en diskret färg men kontor är som barnkammare, ju starkare färger desto bättre på vissa möbler tycker jag. Arbetsdagen blir roligare med lite färg. Sedan tänker jag att mina klienter minns mig bättre också. Många jämför ju oss reklamare innan de ger uppdraget. Då kanske det hänger på mina gula stolar eftersom jag var mest minnesvärd om det är jämnt lopp :)

Företagsläkare

Yes, glada nyheter så här i januari. På jobbet ska vi kanske få en företagsläkare. Många större företag har en egen läkare. Det handlar inte om att operera bort blindtarmen men de kan skriva ut medicin, ta prover och ge sprutor. De är lite som en hälsocentral. Otroligt viktiga för företagshälsan.

Nu är vi en liten firma så vi har inte råd att anlita en läkare själva. Fast vi är flera företag som hyr i huset och tillsammans blir vi starka! Vi fick ett mail om att de kanske ska titta på det här med hyrläkare i huset och om det fanns intresse. Det är klart det gör. Det går inte en dag utan att läsa om hur långa köerna är runt om i landet så en läkare på jobbet är en dröm. Jag ser det som en stor förmån och jag tror även att cheferna måste tycka att det är suveränt. En hel dag går ju annars bara du ska iväg och ta influensavaccin.

Kön till vårdcentralen, typ!

Kön till vårdcentralen, typ!

Finns det läkare på ditt arbeta och vad är dina erfarenheter av det?

Personlig utveckling med coaching

En rolig sak med mitt jobb är alla olika människor jag får träffa. Jag älskar att brainstorma på möten med för mig nya människor och på så sätt skapa reklammagi. Fast det har inet alltdi varit så. Jag minns hur nervös jag var när jag var en ”gröngöling” på mitt arbete. Som tur var för mig har jag en riktigt bra arbetsgivare som kostar på sina anställda att utvecklas. Det finns något som heter karriärscoaching. Expert hjälper till hur just du kan utveckals både på det personliga planet och på arbetet. Det går liksom hand i hand. För mig hjälpte det otroligt mycket. Jag känner mig otroligt bekväm med mig själv och mitt jobb. Fast inte så bekväm att jag inte vågar utvecklas. Ni kan läsa mer om karriärscoaching och vad det innebär på Psykologa.se .

yyty

Den här bilden är ganska beskrivande för hur det ofta ser ut på arbetsplatser. Alla vill göra succé och få en bättre arbetsplats, men få är villiga att göra förändringar som rör dem själva. Många är rädda för förändringar och det gör att vi ofta missar chanser till karriär i arbetslivet. Genom individuell coaching så lär du dig att se fram emot nya utmaningar. Nyckelordet är individuell, vi människor fungerar nämligen olika.

Allt handlar om marknadsföring

Minns ni Bordellen i Almedalen 2010? Det var Järfälla tjejjour som på ett naket och oförskönat sätt slog upp en bordell på Gotland mitt under politikerveckan i Almedalen.
Denna kampanj blev omtalad i riksmedia och Järfälla tjejjour vann flera prestigfyllda priser för detta.

Kampanjen är inte glömd men låt säga att den föll i glömska. Till nu i år då Bordellen i Almedalen åter kom på tapeten. Nu var det inte för dess ursprungssyfte utan för att den helt enkelt var till salu. Den används som ett litet strandhus och blev åter igen uppmärksammad i riksmedia. Den stod nu på Fårö.
bord

Ett fantastiskt fint hus kom ut på HusmanHagberg och på tomten fanns det lilla huset som är känt som ”Bordellen i Almedalen”. Allt handlar om marknadsföring och kända byggnader höjer ofta priset. Tittar man runt på Husman så hittar man verkligen guldkorn och unika fastigheter.

Tips på presenter

Jag är verkligen helt värdelös på att handla presenter. Dte spelar ingen roll till vilken person det är eller vid vilket tillfälle det gäller, att handla presenter ger mig ångest. Jag handlar bara för att jag måste inte för att det är skoj att ge. Jag tycker det är roligt att ge om jag är nöjd med mitt presentval vilket i stort sett aldrig inträffa. I bland lönar det sig dock att klaga. Ska på ett bröllop nästa helg och min presentångest gjorde sig påmind. Fick tipset att handla presenter online hos ett företag som arrangerar upplevelser i stället. Hur bra är inte det?
vgy

På så vis slipper jag att handla olika prylar som ändå hamnar längst inne i en garderob någonstans. Det finns verkligen alla typer av upplevelser. För studenten, bröllopspar, födelsedagsbarn, sevensexa och pensionärer. På riktigt kan detta vara det bästa tips jag fått i år. En tung börda lyftes från mina axlar. Ja just ja, de har massage också såg jag. Funderar på att ta en behandling själv.

Snyggt till skjortan

Måste tipsa er om Runa. Ett varumärke från Ångermanland som gör något så annorlunda som smycken till skjortan. Klocka, slipsnål och machettknappar är väl det som män i vanliga fall kan ha. Jag arbetar inom ett yrke där jag nästan alltid har kostym. Är inte så mycket för armband och sådant men detta ”knappsmycke” tyckte jag var riktigt snyggt.
rtr
Såg det i ett reportage i tidningen Café.
Perfekt att ge bort eller att köpa till alla oss som bär kostym.

Bra reklam med Adtraction

pc
Reklambranschen har verkligen anpassat sig till dagens teknik. Är du en företagare eller jobbar du med reklam på ett bolag ska du definitivt kolla upp vad adtraction innebär. Annars läs mer här för att få mer information om hur den riktade reklamen går till och hur du enbart betalar för den lyckade reklamen.

För det är just att du enbart betalar för lyckad reklam som är det bästa. Att annonsera i en stor dagstidning kostar mycket pengar. Säljer du exempelvis kläder för barn så är det många som läser tidningen som inte är intresserade av den simpla anledningen att de inte har små barn.

Placerar du i stället din reklam på en mammablogg så är minst 99% av läsarna intresserad av din reklam för barnkläder. Den övriga procenten har surfat in fel. Att placera reklamen rätt är det första steget mot en lyckad kampanj.

Nästa steg är att marknadsföra produkten på ett bra sätt. Den som skriver om produkten gör det lätt och länkar så att läsaren enkelt kan köpa varan. Om det blir ett köp så betalar du för detta eftersom det anses vara lyckad reklam.

Barnkläder var bara ett exempel, vad du än har för företag så finns det alltid en köpare som är intresserad av dina produkter och kan bli länkad till ditt bolags hemsida.